Sopraansoliste A C E Prins

Sopraansoliste A C E Prins

Annelies Prins behaalde eerst het D.M.-diploma piano aan het Rotterdams Conservatorium. Daarna studeerde ze een jaar zang in Milaan bij Rodolfo Rodriques-Fernandez.
In 1998 behaalde Annelies het D.M.-diploma solozang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij studeerde bij Wout Oosterkamp ,Meinard Kraak en Cristina Deutekom. Vervolgens werd Annelies gecoached door Pieter van den Berg.

Annelies vertolkte vele rollen in operettes, o.a. Tessa in “The Gondoliers” , Sylva in “ Die Csárdásfürstin”, barones in “La vie parisienne”, Klärchen in
“ Im Weissen Rössl en godin Diana in “Orpheus.”
De operarollen : Siebel in “Faust” van Gounod,” Odabella “ in de Attila van Verdi en in de operaklas van het Conservatorium“ ’t sluwe vosje” van Janácek o.l.v. Kenneth Montgomery .
Zij zong solistisch in vele oratoria o.a. het Gloria van Vivaldi , het requiem van Cimarosa, de mis in c van Mozart en in de Matthäus Passion van Bach. Bij de nieuwe productie Liduina van Kalkman zong ze de Engel-rol.

Annelies volgde masterclasses bij Horst Günther, Diane Forlano, Adelisa Tabiadon ( Bel canto), Wilma Driessen, John Bröcheler (via Promo-sing) en Margreet Honig (uitgezonden door de VPRO-radio) met Han Reiziger.
Bij Paul Farrington ( Royal Opera House, London) werkte ze aan Aida.
Met het Zeeuws orkest bracht Annelies de Oceaan-aria uit de Oberon van C.M. von Weber en Rusalka’s Maan aria o.l.v. Ernst van Tiel .
Na haar studie kreeg ze een beurs van het Richard Wagner Verband voor de Bayreuther Festspiele en was tevens te zien op de Bulgaarse televisie met opera aria,s van Puccini met het Vidin Philharmonisch orkest. Annelies heeft met vele koren gewerkt als soliste,voornamelijk met opera-repertoire.

Annelies werkt samen met de pianiste Kamelia Miladinova en ze hebben een gevarieerd liederen repertoire.o.a. Turina, Schubert, Carter . Hun recital van oude Italiaanse aria’s hebben ze vele malen ten gehore gebracht.

Annelies Prins is een klasssiek gediplomeerd soliste die u zoekt voor concerten met uw koor of orkest. Haar prachtige volle sopraan-stem vol emotie neemt het publiek mee naar de intensie van de componist.
Zij concerteert in prachtige jurken, op kleur aangepast aan de kleding van uw koor.
Tevens kan zij veel betekenen tijdens huwelijken of begrafenissen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De artiesten-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sopraansoliste A C E Prins
Tuinlaan 40
3111AV Schiedam

+31 (0)10 4270639

Deel deze pagina

Sopraansoliste+A+C+E+Prins img