Poertwa Showballet Liessel

Poertwa Showballet Liessel

Showballet Poertwa is in 1976 opgericht door Ine en Willy Scase, en al die tijd is de leiding nog steeds in hun handen. Het ballet bestaat uit 16 enthousiaste en ervaren danseressen, in de leeftijd van 15 tot 28 jaar. Alle dansen, kostuums en make-up zijn geheel in stijl aangepast en zelf ontworpen, dus uniek! Het dansrepertoire is zeer uitgebreid met diverse shows in verschillende thema’s met uiteenlopende muziek. Maar één ding hebben ze gemeen: u bent verzekerd van een wervelende show vol passie, glitter en glamour!

Door de jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland, heeft Poertwa naam en faam opgebouwd bij het grote publiek. TV-optredens in Nederland en België, voorprogramma’s van artiesten als Lee Towers, René Froger, Frans Bauer en Jody Bernal, maar ook gala-avonden,personeelsfeesten, openingen, jubilea, zittingsavonden en themafeesten, zijn nog maar een greep uit de optredens die zij hebben verzorgd! Daarnaast is Poertwa meervoudig Nederlands Kampioen Showdans, en bij deelname aan een Europees Kampioenschap behaalden zij zelfs de tweede prijs!

Tijdens de danslessen wordt gewerkt met spierversterkende oefeningen, lenigheid, conditie, geheugen, danscombinaties en danspassen in verschillende stijlen, synchroniteit, uitstraling, oog/hand/lichaamscoordinatie, ritmegevoel en ritmegebruik. Wij hebben verschillende dansgroepen met leeftijdsgrenzen zoals: kinderdans, tienerdans, dansmarietjes, voorselectie en het showballet.

Showballet Poertwa heeft een zeer uitgebreid repertoire. We brengen verschillende dansacts in vele thema’s en op uiteenlopende soorten muziek. De kostuums en make up zijn geheel in stijl aangepast en bij elke dans totaal verschillend.

Services

  • Online aanmeldingsformulier
  • Online boekingen
  • Online gastenboek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De artiesten-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Poertwa Showballet Liessel
Hoofdstraat 13
5757AJ Liessel

+31 (0)493 342124

Links

Website

Deel deze pagina

Poertwa+Showballet+Liessel img