Jalex Entertaintment

Jalex Entertaintment

Muziek.
Wat het artiestenaanbod betreft; Jalex Entertainment heeft goede contacten met artiesten dan wel met de vertegenwoordigende collega-bureaus. Naast alle bekende artiesten leveren wij ook dé artiest die het beste op uw feest past.

Entertainment.
Wij organiseren feesten voor u.
Naast de traditionele feesten zijn er ook de zgn. themafeesten. Geef uw feest een speciaal tintje in de vorm van een thema. Zeker ook hierbij geldt: voor elk budget en voor elke wens zijn er gepaste oplossingen.

Kinderentertainment - Clowns
Een onderschat item op een bruiloft, receptie of buurtfeest zijn de kinderen. Dit terwijl alom bekend is: hebben de kinderen de dag van hun leven, dan hebben de ouders ook eens tijd voor leuke en gezellige dingen zonder nog eens extra op deze kinderen te moeten letten.

Facilitair - Catering
Aan de hand van de steeds meer toenemende vraag van totaalpakketten kunnen wij deze naar ieders tevredenheid op maat invullen. Zo werken wij samen met diverse goede cateraars en traiteurs maar maken wij ook gebruik van losse culinaire hoogstandjes.

Outdoor - Teambuilding
Een breed scala van activiteiten voor o.a. bedrijven, scholen, sportteams, profit of nonprofit organisaties ter verbetering van de teamgeest en dus de prestaties.

Winkelcentra - Straattheater
Meer bezoekers aantrekken van óók buiten het directe verzorgingsgebied, klantenbindende activiteiten, sfeerverhogende activiteiten, verlenging van de verblijfsduur, imagobevorderende activiteiten met allen als doel de omzet van de ondernemers te vergroten.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De artiesten-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Jalex Entertaintment
Alfred Mozerplein 9
7007KD Doetinchem

+31 (0)314 345098

Links

Website

Deel deze pagina

Jalex+Entertaintment img