STIP theaterproducties

STIP theaterproducties

Stichting Theater Initiatieven en Produkties (STIP theaterproducties) is opgericht in 1987 en staat voor jeugd- en jongerentheater dat toegankelijkheid combineert met kwaliteit en diepgang. Wij specialiseren ons in de tourneeplanning van de beste jeugdtheatergezelschappen in Nederland en produceren zelf voor jonge en talentvolle makers, die hun plaats nog moeten veroveren in het theaterlandschap voor de jeugd.

STIP is een sterk, professioneel en gedreven team. Wij werken nauw samen met de aan ons verbonden gezelschappen en begeleiden jonge makers intensief op zowel inhoudelijk als zakelijk gebied. STIP hecht aan een kwalitatief hoogwaardig en inhoudelijk interessant theateraanbod voor jeugd, jongeren en familie.
Het is van belang dat altijd een jeugd- en jongerentheateraanbod blijft bestaan dat vernieuwend, experimenteel, diepgaand en verrassend is en op verschillende niveaus begrepen kan worden, of dat nou in de grote zaal is, in de kleine zaal of op locatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De artiesten-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

STIP theaterproducties
Nieuwe Leliestraat 169
1015HD Amsterdam

+31 (0)20 6230623

Deel deze pagina

STIP+theaterproducties img