DNA (De Nieuw Amsterdam)

DNA (De Nieuw Amsterdam)

Zoals veel theatergroepen heeft ook De Nieuw Amsterdam roerige tijden achter de rug. Door de cultuurbezuinigingen hebben we onze plannen sterk moeten bijstellen. De laatste maanden hebben de theaterplannen vorm gekregen in de PAX-serie, zoals hieronder beschreven staat. Helaas hebben we moeten besluiten ITS DNA, de fulltime theateropleiding voor talentvolle jongeren, stop te zetten.

En nu? Gestreden en gesterkt zien we de toekomst met optimisme tegemoet. We kijken niet meer naar de onmogelijkheden maar naar de mogelijkheden. Niet naar wat niet maar naar wat wel kan.

En dat is theater maken dat de overeenkomsten toont en de verschillen viert. Het resultaat staat binnenkort in het theater.

De Nieuw Amsterdam wil voorstellingen maken over de wereld van vandaag die in toenemende verwarring verkeert. We willen onderzoeken hoe die verwarring is ontstaan. Daarin willen we niet polariseren, maar verzoenen. Identiteit is daarbij van groot belang.

In de nieuwe serie PAX zullen we de komende vier jaar ieder seizoen een nieuwe voorstelling presenteren waarin identiteit het hoofdthema is: de identiteit van de mens, van god, van de Nederlander en van de Arabier. De voorstellingen komen uit onder de titels: PAX Hominis, PAX Deus, PAX Hollandia en PAX Arab.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De artiesten-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DNA (De Nieuw Amsterdam)
Postbus 3730
1001AM Amsterdam

+31 (0)20 6163731

Deel deze pagina

DNA+%28De+Nieuw+Amsterdam%29 img